2012-04-28 02:34:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán -Időnként magányosnak érzi magát

Napi horoszkóp április 28-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A család általában nagy boldogság, de néha bizony kötélidegzet kell ahhoz, hogy elviselje. Ha így van, segíthet a távolság, egy kis elszigetelt magány. Bízzon benne, meg fogják önt érteni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Mostanában kiegyensúlyozottabb, valami változás elkezdődött, ami máris némi bizakodással tölti el a lelkét. Ha igazán vissza akarja nyerni elvesztett önbizalmát, akkor jó, ha elkezd sportolni is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

 

Lehet, hogy a legnagyobb baja a kiegyensúlyozatlanság. Hol a bőség, hol a szűkség a gondja. Most valószínűleg az, hogy túl sok a munkája. Persze a körülményekhez képest még mindig inkább örülhet ennek, ahelyett, hogy szomorkodna.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jobban szeretné, ha kicsit később kelne fel a nap. Pedig az is megoldás lenne, ha korábban bújna ágyba. Szerencsére a reggeli morózusságán hamar úrrá tud lenni, és hamarosan kisüt a nap a lelkében is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Időnként nagyon magányosnak érzi magát, pedig nincs egyedül. Csakhogy ahhoz, hogy ezt meglássa, magának is le kellene szállnia kicsit a magas lóról. Igaz, a pozíció kötelezi a távolságtartásra. De vannak barátai is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Jobban oda kellene figyelnie a pénzügyeire. A hétvégén inkább kerülje a drága plázákat és csábító kirakatokat. Persze van olyan dolog, amire nem ártana többet áldozni. Ez az egészsége. Kényeztesse magát egy kis fürdővel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Mindig azt reméli, hogy az elkövetkező időszak nyugodtabban, harmonikusabban fog telni. Ez így is van, de csak akkor, ha maga is esélyt ad erre. Vannak persze elmaradhatatlan kötelességei, de van, ami várhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha maga is úgy érzi már, hogy fejére nőttek a problémák, akkor ideje rendeznie a dolgokat. Az első és legfontosabb persze az önnön lelke volna. A külső békéhez először önmagával kell szembenéznie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Talán kicsit gyengébbnek érzi magát, mint amilyen korábban volt. Bizony testére is, lelkére is ráférne egy kis tunningolás. A hosszú hétvége erre ideális alkalmat nyújthat. Éljen a lehetőséggel! Győzze meg a kedvesét is!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Túl sokat szeretne: nyaralni is akar, meg a lakását is szeretné felújítani. Bizony ehhez szinte varázslatra lesz szüksége. Vagy legalábbis egy nagyon szigorú költségvetésre. Kezdje el már most a tervezést!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Úgy tűnik sokak számára, mintha két ember lakozna önben. Ezt főleg a családtagjai érezhetik, akik úgy látják, mintha ők kapnák mindig az ön rosszabbik énjét. Változtasson ezen, hisz nekik köszönheti, hogy a jobbik énje az, aki.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Mostanában sokkal összeszedettebbnek és fegyelmezettebbnek kell lennie, ha nem akarja, hogy a káosz erői szétszedjék, és eluralják önt. Néha mégis hajlamos a hisztériára, a kiborulásra. Egy barát sokat segíthet kiegyensúlyozni a lelkét.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: